Info-Agenda

Samen in het tuintheater luisteren naar speciaal voor de aanwezigen gekozen verhalen van beroemde schrijvers voor volwassenen.

De VertelTuin werd ooit voor volwassenen bedacht maar ook kinderen zijn in besloten voorstellingen welkom. Dan wordt er rekening gehouden met hun leeftijd.

We bieden ♥ themavoorstellingen  en ♣ besloten  voorstellingen en staan open voor alternatieve invullingen. Het is een prettige ervaring om een middag of een avond in een groepje (minimaal 4)  ‘op verhaal’ te komen. € 19,50 per persoon, inclusief  een heerlijke consumptie en de wandeling in de pauze. Parkeren achter het woonhuis.

Groepskorting  10% vanaf 5 pers., 20 % vanaf  10 pers. 

Nieuw: Dit jaar kan een picknick besteld worden.

Nieuw:  De themabijeenkomsten ♥ op zondag van 14.00 tot 15.00 uur zijn gratis, in verband met de kleinschaligheid moet er wel gereserveerd worden. Er staat een schaal voor een bijdrage aan de stichting voor het kunnen promoten van voorlezen voor alle leeftijden en het veilig, schoon en gezond houden van het natuurterrein.

AGENDA   Bij besloten voorstellingen is het terrein de hele dag gesloten. Op themazondagen tussen 14.00 en 15.00 uur.


♥ Zondag 12 april De haas en het ei Gaat niet door. ♥ Zondag 10 mei Moederdag Gaat niet door.♥ Zondag 21 juni  Vaderdag Gaat niet door

♥ Zondag 12 juli Muzikale fietstocht

♣ Woensdag 12 augustus Besloten 

♥ Zondag 4 oktober Dierendag,

♥ Zondag 25 oktober Wintertijd

♥ Zondag 6 december Er is er één jarig

♥ Zondag 20 december Midwinter 

Betalingsmogelijkheden  Na reservering ontvangt U een bevestiging en rekening via de mail met datum, uur, aantal bezoekers en betalingsgegevens.

Reserveren mail of bel. entree@verteltuin.nl of  06-12679381.

Contactgegevens

Stichtinggegevens

Graag tot ziens!