Info-Agenda

Op afspraak wandelen in de Tuin. Er staat een schaal voor een kleine bijdrage.

Een kopje koffie/thee met koek ( €2.00 p.p.) na afloop is soms mogelijk. Het theater opent weer op zondag 7 juni. 

Samen in het tuintheater luisteren naar speciaal voor de aanwezigen gekozen verhalen van beroemde schrijvers.

De VertelTuin werd ooit voor volwassenen bedacht. Kinderen zijn in besloten voorstellingen welkom. Dan wordt er rekening gehouden met hun leeftijd.

We bieden ♥ themavoorstellingen  en ♣ besloten  voorstellingen en staan open voor alternatieve invullingen. Het is een prettige ervaring om een middag of een avond in een groepje (minimaal 4)  ‘op verhaal’ te komen. € 19,50 per persoon, inclusief  een heerlijke consumptie en de wandeling in de pauze. Parkeren achter het woonhuis.

Groepskorting  10% vanaf 5 pers., 20 % vanaf  10 pers. Momenteel plaats voor 11 personen.

De themabijeenkomsten ♥ op meestal de eerste zondag van de maand, 14.00 tot 15.00 uur, zijn gratis, in verband met de kleinschaligheid ( maximaal 11) moet er wel gereserveerd worden. Er staat een schaal voor een bijdrage aan de stichting voor het kunnen promoten van voorlezen voor alle leeftijden en het veilig, schoon en gezond houden van het natuurterrein.

Thema – agenda  Zondag 7 juni Rust roest niet Zaterdag 20 juni 23 tot 1 uur ♥ Zondag 5 juli ♥ Zondag 2 augustus ♥ Zondag 6 september ♥ Zondag 4 oktober Dierendag, ♥ Zondag 25 oktober Wintertijd ♥ Zondag 1 november ♥ Zondag 6 december ♥ Zondag 20 december Midwinter 

Besloten voorstelling. Betalingsmogelijkheden  Na reservering ontvangt U een bevestiging en rekening via de mail met datum, uur, aantal bezoekers en betalingsgegevens.

Reserveren mail of bel. entree@verteltuin.nl of  06-12679381.

Contactgegevens

Stichtinggegevens

Graag tot ziens!