Info-Agenda

Samen in het overdekte tuintheater of buiten, in de kring bij de waterpartij, luisteren naar speciaal voor de aanwezigen gekozen verhalen van beroemde schrijvers.

De VertelTuin werd ooit voor volwassenen bedacht. Kinderen zijn in besloten voorstellingen welkom. Dan wordt er rekening gehouden met hun leeftijd.

We bieden ♥  open voorstellingen  en ♣ besloten  voorstellingen en staan open voor alternatieve invullingen. Het is een prettige ervaring om een middag of een avond in een groepje (minimaal 4)  ‘op verhaal’ te komen. € 17,50 per persoon, inclusief  een heerlijke consumptie en de wandeling in de pauze. Parkeren achter het woonhuis.

Momenteel geen groepskorting vanwege anderhalve meter groepsgrootte. Momenteel plaats voor 11 personen.

Gratis op iedere eerste zondag van de maand, 14.00 tot 15.00 uur en themavoorstellingen. Na afloop een kopje koffie/thee. In verband met de kleinschaligheid ( maximaal 11) moet er wel gereserveerd worden. Er staat een schaal voor een bijdrage aan de stichting voor het kunnen promoten van voorlezen voor alle leeftijden en het veilig, schoon en gezond houden van het natuurterrein.

♥  Gratis op afspraak wandelen in de Tuin. Er staat een schaal voor een kleine bijdrage. Een kopje koffie/thee met koek ( €2.00 p.p.) na afloop is vaak mogelijk. 

Agenda

anderhalvemeter van elkaar. 

Zondag 2 augustus 

Woensdag 12 augustus

Zondag 23 augustus

Zondag 6 september

Zondag 4 oktober 

Zaterdagavond 24 oktober 

Zondagmiddag 25 oktober  

Zondag 1 november 

Zondag 6 december  Zaterdagavond 19 december Midwinter 

  De voorstellingen in de kerstnacht en de beide kerstdagen zijn niet gratis maar wel openbaar. 

♣ Besloten voorstelling. Betalingsmogelijkheden  Na reservering ontvangt U een bevestiging en rekening via de mail met datum, uur, aantal bezoekers en betalingsgegevens.

Reserveren mail of bel. entree@verteltuin.nl of  06-12679381.

Contactgegevens

Stichtinggegevens

Graag tot ziens!