Info-Agenda

Samen in het overdekte tuintheater of buiten, in de kring bij de waterpartij, luisteren naar speciaal voor de aanwezigen gekozen verhalen van beroemde schrijvers.

De VertelTuin werd in 2008 geopend  voor volwassenen.  Kinderen zijn in besloten voorstellingen welkom. Dan wordt er rekening gehouden met hun leeftijd.

We bieden ♥  open voorstellingen  en ♣ besloten  voorstellingen en staan open voor alternatieve invullingen. Het is een prettige ervaring om een middag of een avond in een groepje (minimaal 4)  ‘op verhaal’ te komen. € 17,50 per persoon, inclusief  een heerlijke  theetafel en natuurlijk de wandeling in de pauze. Parkeren achter het woonhuis.

Er is plaats voor 11 personen.

Gratis op iedere eerste zondag van de maand, 14.00 tot 15.00 uur en themavoorstellingen. Na afloop een kopje koffie/thee. In verband met de kleinschaligheid ( maximaal 11) moet er  gereserveerd worden. Er staat een schaal voor een bijdrage aan de stichting voor het kunnen promoten van voorlezen voor alle leeftijden en het veilig, schoon en gezond houden van het natuurterrein.

♥  Gratis op afspraak wandelen in de Tuin. Er staat een schaal voor een kleine bijdrage. Een kopje koffie/thee met koek ( €2.00 p.p.) na afloop is vaak mogelijk. 

Agenda

♥ Alle dagen op afspraak wandelen 
♣ Dinsdag 11 augustus besloten avond
 Woensdag 12 augustus besloten middag
♣ Zondag 23 augustus besloten middag
♣ Dinsdag 25 augustus besloten ochtend
♣ Donderdag 27 augustus besloten middag
Zondag 6 september Voorleesuurtje
♠ Zaterdag 12/Zondag 13 september expositie beelden en schilderijen in het theater.
Zaterdag 3 oktober 20.00 uur'Spreek je moerstaal' interactief. weekvanhetnederlands.org/
Zondag 4 oktober  'Nog één verhaaltje dan'https:/ weekvanhetnederlands.org/
Zondag 1 november Voorleesuurtje
Zondag 6 december Voorleesuurtje 
Zaterdagavond 19 december Midwinter ( € 10,00 p.p. met feestelijke consumptie) In de kerstnacht 22.00 uur ( € 17,50 p.p. met gloeiwijn en krakelingen ) 
 Beide kerstdagen 14.00 uur ( € 17,50 p.p. met gloeiwijn en krakelingen ) 

♣ Besloten voorstelling.  Na reservering ontvangt U een bevestiging en rekening via de mail met datum, uur, aantal bezoekers en betalingsgegevens.

Reserveren mail of bel. entree@verteltuin.nl of  06-12679381.

Contactgegevens

Stichtinggegevens

Graag tot ziens!