Drone

Hieronder staat de link naar een filmpje gemaakt op 19 mei 2019 bij het Feest dat gegeven werd omdat het verjaardagsfeest voor 10 jaar voorlezen voor volwassenen in ‘De VertelTuin’ in september 2018 wegens onaangename weersomstandigheden verplaatst moest worden. Zoals het toen de slechtste dag was in een vrij lange periode mooi weer was het nu de bijna mooiste dag in een korte periode van koud weer.

https://www.facebook.com/DeVerteltuin/videos/825769877804953/
Ik sta te popelen om weer prachtige verhalen voor te lezen, te vertellen en samen met jullie te praten over dat wat ter tafel komt en genieten van de thee en geheel vernieuwde lekkernijen in de pauze. Nieuw langzaam wandelen kijk maar bij mogelijkheden

Wat was het een pracht programma

Op 19 mei kom je vanaf 11.00 uur binnen op een terras waar ‘Theemotie’ de scepter zwaait. Vanaf het terras kun je deelnemen aan een landschapswandeling o.l.v. Nico Bregman
Bij het kinderschuurtje kunnen de kinderen puzzelen, grabbelen €1, springen en voorlezen met een voorleeskoekje van An de bak en kijken naar een voorstelling van  BlauwBlauw poppentheater.
Vanaf 11.30 uur zijn er in het tuintheater voordrachten van Helen Sijm, Sjon Wagenaar, Yvonne Raats , Ingrid Kruyssen en muziekoptredens van Anton Greefkes en Shantymen Kaap Hoorn.
Vanaf 14.00 uur zijn er in de wilgencirkel activiteiten met Margreet Kievit, Reina Beuving en Ageeth Bakker.
De Fairtrade werkgroep laat je heerlijke Fairtradesapjesproeven.
Ook ben je de hele dag welkom bij de stands van;  De wereldwinkel

 

De Vereniging voor Weer en Sterrenkunde Orion
Het Boekenschuurtje waar boeken  voor €2 te koop zijn en de beelden van Ingrid Kruyssen ten toon staan
                                                                                                  

het tuintheater