Informatie

Voor wie?

Voor wie is de VertelTuin interessant? Vooral voor volwassenen. U kunt er terecht met vrienden of familie, maar ook met collega’s voor een  bedrijfsuitje is de VertelTuin dé ideale manier om een leuke dag te beleven.

Besloten voorstelling voor een thema-, familie- of bedrijfsuitje

Een vrolijke en gezellige ervaring tussen Hoorn en Enkhuizen.
Met familie of collega’s luisteren naar spannende, vrolijke en boeiende verhalen  van grote vertellers. De mogelijkheid je eigen verhaal te vertellen als je dat wil  in een bijzonder tuintheater met in de pauze de mogelijkheid om samen of alleen te wandelen in de anderhalf hectare grote tuin.

Met heerlijke Fairtrade en biologische thee en antieke bonbons.
Inspirerend en vrolijk. Een bijzonder uitje.

Vaste voorstellingen

‘Tussendoortje’ 2018

Vanaf zondag 1 juli  tussen 15.00 tot 17.00 uur tijdens een fietstochtje even tijd voor een rustmoment met een verhaal en een kopje thee in het tuintheater en de benen strekken in de tuin.

‘ Het levende luisterboek’

Vanaf 7 juli op zaterdagavond aanvang 19.30 uur avondvullende voorstelling met vertelde en voorgelezen verhalen. In de pauze keuze uit 9 soorten thee en 4 nostalgische lekkernijen en wandeling in de tuin na afloop van de pauze of aan het eind van de voorstelling. Reserveren heel graag

 

Themavoorstellingen zoals Moederdag, Vaderdag, Nacht van de nacht en met de Kerst.  Zie de agenda.

 

Kosten

Besloten voorstellingen per persoon € 17,50

‘Tussendoortje’ per persoon € 6,00

‘Het levende e-book’  per persoon € 17,50

Betalingsmogelijkheden

Besloten voorstellingen. Na reservering ontvangt U een bevestiging via de mail met datum, uur, aantal bezoekers en betalingsgegevens. Betaling uiterlijk 5 dagen voor de voorstelling.

, Tussendoortje’ Contant bij aankomst.

‘Het levende e-book’ Na reservering ontvangt U een bevestiging via de mail met de betalingsmogelijkheden, bij voorkeur per bank.

Reserveer nu

Direct reserveren? Dat kan. Mail naar entree@verteltuin.nl of bel met 06-12679381.

Graag tot snel!