Info

Voor wie?

Voor wie is de VertelTuin interessant? Vooral voor volwassenen. U kunt er terecht met vrienden of familie, maar ook met collega’s voor een bedrijfsuitje is de VertelTuin de ideale manier om een leuke midddag te beleven.

Verhalenvoorstelling voor een familie- of bedrijfsuitje Een gezellige en bijzondere ervaring tussen Hoorn en Enkhuizen. Met familie of collega’s luisteren naar spannende, vrolijke en boeiende verhalen van beroemde schrijvers. De mogelijkheid je eigen verhaal te vertellen als je dat wil  in een bijzonder tuintheater met de mogelijkheid om te wandelen in de anderhalf hectare grote tuin. Inspirerend en vrolijk. Een bijzondere beleving.

Zondag Slenterdag vanaf 11.00 uur

Langzaam wandelen * Zen wandelen * Mindfull wandelen * Loopmeditatie, Aandachtig lopen, Eerbiedig lopen * Lopen om het lopen * Lopen zonder bestemming * Een voetdruk achterlaten * Tai Chi lopen * Een stap voor vrede zetten * ……

Je kiest zelf wat bij jou past. Voor € 2,00 ben je welkom om je eigen invulling te geven aan jouw slenteren met of zonder verhaal. Kopje thee/koffie erbij. Reserveren op andere dagen.

Vaste voorstellingen

Themavoorstellingen zoals Moederdag, Vaderdag, Week van de Nederlandse taal, Nacht van de nacht en met de Kerst. Reserveren noodzakelijk. Prijzen afhankelijk van het thema.

Kaartjes

Verhalenvoorstelling volwassenen inclusief eenvoudige consumptie per persoon € 10,00 inclusief kopje thee/koffie, met uitgebreide consumptie € 15,00 per persoon.  (minimaal 5 personen) Er kan een lunch besteld worden. De kosten hiervoor worden doorberekend. G

Grote groepenkorting na overleg.

Wandeling op zondag vanaf 11.00 uur € 2,00 per persoon. Inclusief kopje thee/koffie. Op andere dagen alleen na reserveren.

Kindervoorstelling op aanvraag.

Betalingsmogelijkheden Besloten voorstellingen. Na reservering ontvangt U een bevestiging en rekening via de mail met datum, uur, aantal bezoekers en betalingsgegevens.

Meteen reserveren mail of bel.entree@verteltuin.nl of  06-12679381.

Contactgegevens

Stichtinggegevens

Graag tot ziens!