Mogelijkheden

Het park is open van april tot oktober.

Het tuintheater is het hele jaar open. Voor een  intiem familie of vriendenuitje. Voor een verrassend bedrijfsuitje. Voor een verjaardagsfeest of een jubileum. Voor een bijzondere gelegenheid en voor een rustig middagje. En nog veel meer.

Een gezellige en unieke ervaring tussen Hoorn en Enkhuizen. Met familie of collega’s luisteren naar spannende, vrolijke en boeiende verhalen van beroemde schrijvers. De mogelijkheid je eigen verhaal te vertellen als je dat wil  in een bijzonder tuintheater met de mogelijkheid om te wandelen in het anderhalf hectare grote park. Inspirerend en vrolijk. Een bijzondere beleving. Een voorstelling duurt 2½ tot 3 uur.  Er kan ook een lunch besteld worden. Op afspraak.

Het tuintheater staat midden in een park.

In dit park zijn veel graspaden en open plekken. De paden zijn smal en breed, recht en meanderend, onder hoge bomen, langs bramenstruiken en langs hoge grassen. Ze komen altijd weer uit op een open plek. Het is er heerlijk vertoeven.  Je kunt de tuin je verhaal vertellen en wie weet vertelt de tuin wel haar verhaal of krijg je antwoord op vragen die in je opkomen. Magie is zo dichtbij als waar je zelf voor kiest. Er kan, als ik thuis ben, in de kleine kas (zie foto) of buiten een kopje koffie of thee ( € 2,00) geserveerd worden.

06-12679381 en entree@verteltuin.nl