Mogelijkheden

Wandelen in de Tuin. Een kopje koffie (2,00) na afloop is soms mogelijk.

Verhalenvoorstelling. Voor een gezellig familie of vriendenuitje. Voor een verrassend bedrijfsuitje. Voor een verjaardagsfeest of een jubileum. Voor een bijzondere gelegenheid en  een rustige inspirerende middag.

Een gezellige en unieke ervaring tussen Hoorn en Enkhuizen. Met familie of collega’s luisteren naar spannende, vrolijke en boeiende verhalen van beroemde schrijvers. De mogelijkheid je eigen verhaal te vertellen als je dat wil  in een bijzonder tuintheater met de mogelijkheid om te wandelen in het anderhalf hectare grote park. Inspirerend en vrolijk. Een bijzondere beleving. Een voorstelling duurt 2½ tot 3 uur.  Er kan, op afspraak, een lunch besteld worden.

 

 

Het natuurterrein is op afspraak open voor wandelaars (liefst zonder honden maar aan de lijn mag ook.) van april tot oktober.  Op eerste zondagen en een enkele keer een andere dag of in de avond zijn gratis themabijeenkomsten, Zie de agenda

Er zijn veel kronkelende graspaden en open plekken. De paden zijn smal en breed, recht en meanderend, onder hoge bomen, langs bramenstruiken en langs hoge grassen. Ze komen altijd weer uit op een open plek. Het is er heerlijk vertoeven.  Je kunt aan de bomen je verhaal vertellen en wie weet vertellen de bomen wel hun verhaal of krijg je antwoord op vragen die in je opkomen. Magie is zo dichtbij als waar je zelf voor kiest. Er kan, als ik thuis ben, in de kleine kas of buiten een kopje koffie of thee ( € 2,00) geserveerd worden.

06-12679381 en entree@verteltuin.nl