Ga naar de inhoud

Nieuwsbrief Laatste nieuws 2023

De  Engel van Hoorn 2008
Soms denk je dat iets je overkomt, soms kies je na heel lang nadenken en soms overval je jezelf. Dat laatste gebeurde in de avond van 2de kerstdag.
We hadden met de kinderen de kaarsen in de lantaarns in de middag aangestoken, dat ging wat lastig door de natte lonten maar het lukte. Daarna thuis Het leukste *kinderverhaal op de bank voorgelezen. Na het eten  liepen we met de hele familie bij de volle maan en langs de lantaarns samen naar het tuintheater. Ik had de map met verhalen thuis laten liggen. Vergeten?
Samen staken we de kaarsjes in de kerstboom aan. Lieflijk licht. Toen kwam de overval.
Ik vertelde dat het de laatste keer in de kersttijd met kerstverhalen en de kerstboom met echte kaarsjes was. Ik begon te vertellen en weet niet meer wat ik vertelde. Over dit afgelopen jaar, over eerdere jaren? Het is alle jaren fantastisch geweest. Zoveel liefdevolle herinneringen zijn hier geboren.
Ik ga nog één fotoshoot doen van de boom met de brandende kaarsjes voor het ‘plakboek’. Daarna krijgt de boom een mooi plekje in de volle grond om groot en oud te kunnen worden. Ik hoop daar nog wat jaren van mee te maken. En ook de bezoekers natuurlijk.
Voel je nog steeds welkom voor een wandeling. Laat het maar gaan sneeuwen!
foto 2023 De uitrustende engel
Klein Nieuws
+ De website biedt veel nieuwe informatie. Neem eens de tijd om de foto’s te bekijken en de plannen voor het nieuwe jaar te lezen.
+ Ik ga 28 december in de namiddag de fotoshoot van de kerstboom doen. Voel je welkom. Wel even laten weten.
+ De aarde bestaat al miljoenen jaren en toch noemen we het nieuwe jaar 2024. Gelukkig trekken de aarde, de maan en de sterren en vooral onze ster de zon zich hier niets van aan. Doe ik dus ook maar.
* Ik wil niet langer blijven want mijn vrouw en mijn kind en mijn bruine kleine hondje kijken al naar me uit en ik heb vast beloofd dat ik met Kerstmis thuis zou zijn. Dat ik mee zou eten van de kerstpudding en kerstliederen zingen aan mijn eigen haard
Gelukkig nieuwjaar!
Marijcke