Nieuws

19 oktober 2021

Een nieuwe uitdaging. Wandelen bij maanlicht. Alleen of samen. Bij een redelijk onbewolkte hemel. Het staat bij  aanbod en de kalender van volle manen staat onder de link.

30 september 2021

In oktober brandt Rabo Club Support 2021 los. Voor De VertelTuin is dit in de regio West-Friesland. Leden van de Rabobank kunnen dan vanaf 4 oktober 5 stemmen uitbrengen op de verschillende verenigingen en stichtingen. Een lid mag 2 stemmen uitbrengen per club/stichting. Het levert veel reclame op voor de Rabobank, maar de clubs en stichtingen varen er ook wel bij. Er komt geld vrij om wensen te vervullen. Ooit was de slogan “Ga voor die ene reststem”. Dat is natuurlijk heel bescheiden gedacht, maar stiekem wil elke club/stichting eigenlijk twee stemmen krijgen en natuurlijk is iedereen altijd  blij met die ene stem.

De VertelTuin wil voor het voorlezen aan volwassen op andere locaties, zoals bibliotheken en verzorgingshuizen een doek met een mooie natuurfoto in een spanner laten maken waardoor er tijdens het luisteren gekeken kan worden naar deze mooie natuurlijke achtergrond.

29 september 2021

Op de agenda staan nu de voorstellingen tot en met eind december. Bijzonder zijn de 4 voorstellingen die in november georganiseerd worden door de bibliotheek Waterland met als thema ‘grenzen’.