Aanbod

LAAT JE VOORLEZEN en WANDEL IN EEN NATUURPARK

contact 06-12679381 en entree@verteltuin.nl

Wandelen kan na reservering

Samen in het overdekte tuintheater of buiten, in de kring bij de waterpartij, luisteren naar speciaal voor volwassenen gekozen verhalen van beroemde schrijvers.  ♣ Kinderen zijn in privé  voorstellingen welkom. Dan kan er rekening gehouden worden met hun leeftijd. 

♥ Voorleesuurtje
Maak gebruik van “Een kort verhaal”.
Het wordt langzamerhand weer tijd voor het verwelkomen van bezoekers die houden van wandelen in een ruig park en luisteren naar verhalen.
“Een kort verhaal” bestaat uit het luisteren naar enkele verhalen, dan een wandeling en afsluiten met een consumptie met een slotverhaal. Ongeveer 1 uur, Het mag iets uitlopen. €6,00 per persoon.

♥ Een middag of een avond met een eigen groep? Maak gebruik van een  privé groepsreservering.  Het is een plezierige , verrassende en verrijkende ervaring om in een groepje  ‘op verhaal’ te komen.  De bijdrage is € 17,50 per persoon, daar krijgt u een middag- of avondvullende voorstelling voor, met meerdere verhalen en een rijke theetafel in de pauze.

Alle inkomsten worden   gebruikt voor de consumpties, het onderhoud van het natuurpark, het theater, het promoten van voorlezen aan volwassenen en de veilige wandeling over de grassige paden. Parkeren kan achter het woonhuis.

Alle werkzaamheden worden door vrijwilligers gedaan.

♥ Gratis voorleesuurtje voor volwassenen op de laatste zondag van de maand  aanvang  14.00 uur  Na afloop een kopje thee.  Er staat een schaal voor een vrijwillige bijdrage.

Reserveren  entree@verteltuin.nl en  06-1267938

♣ Na reservering ontvangt U een bevestiging  via de mail met datum, uur, aantal bezoekers en  betalingsgegevens.

Contactgegevens

Stichtinggegevens

Graag tot ziens!