Aanbod

VOORLEZEN en WANDELEN IN EEN NATUURPARK

contact 06-12679381 en entree@verteltuin.nl

Samen in het overdekte tuintheater of buiten, in de kring bij de waterpartij, luisteren naar speciaal voor de volwassen aanwezigen gekozen verhalen van beroemde schrijvers. Kinderen zijn in ♣ privé voorstellingen welkom. Dan wordt er rekening gehouden met hun leeftijd.  ♦ Meer “generatie-bijeenkomsten” worden in de zomer 2021 aangeboden.

♣  Privé groepsreservering.  Het is een plezierige , verrassende en verrijkende ervaring om een middag of een avond in een groepje  ‘op verhaal’ te komen.  De bijdrage is € 17,50 per persoon, daar krijgt u een middag- of avondvullende voorstelling voor, met meerdere verhalen en een rijke theetafel in de pauze. Het wordt ook  gebruikt voor het onderhoud van het natuurpark en het theater, het promoten van voorlezen aan volwassenen en de veilige wandeling over de grassige paden. Parkeren achter het woonhuis.

♥ ♥ ♥ ♥ Vaste data. Vrijwillige bijdrage voor het kunnen promoten van voorlezen aan alle leeftijden, vooral volwassenen, en het veilig, schoon en gezond houden van het natuurpark.

Voorleesuurtje voor volwassenen op de laatste zondag van de maand  aanvang  14.00 uur  Na afloop een kopje thee. ♥ Themabijeenkomsten zie de agenda Wandelen. Een kopje koffie/thee ( €2.00 p.p.) na afloop mogelijk. Wandelen met een verhaal is mogelijk. 

Reserveren  entree@verteltuin.nl en  06-1267938

♣ Na privé reservering ontvangt U een bevestiging  via de mail met datum, uur, aantal bezoekers en  betalingsgegevens.

Contactgegevens

Stichtinggegevens

Graag tot ziens!