Aanbod

LUISTEREN naar vertelde en voorgelezen korte verhalen, maximaal 12 bezoekers. Het kan ook op een andere (kleine) locatie.  WANDELEN in een ruige, parkachtige tuin.  

♥ Privé voorstelling voor volwassenen. vriendendag, burendag, nichtendag, verjaardag,  leesclubdag, en andere feestelijke  dagen. Middag of avond met een eigen besloten groep. Het kan een plezierige,  verrassende en verrijkende ervaring zijn om in een groepje  ‘op verhaal’ te komen.  Een middag- of avondvullende voorstelling  met  thee en gebak in de pauze. Prijs op afspraak. Na reservering ontvangt U een bevestiging  via de mail met datum, uur, aantal bezoekers en  betalingsgegevens.

Voorleesuurtje  op de laatste zondag van de maand van april tot en met september, aanvang 14.00 uur Achteraf een kleine bijdrage voor de stichting wordt  op prijs gesteld.

Themavoorstellingen  December de hele maand speciale themaprogramma’s.

♥ Kinderen? Privé voorstelling Bijv. in gezinsverband. Bel eerst 06-12679381 voor meer informatie.

Wandelenoverdag met of zonder verhaal of begeleiding, alleen of in kleine groepjes.  Achteraf een kleine bijdrage voor de stichting wordt  op prijs gesteld.

Wandelen rond de volle maan met of zonder verhaal of begeleiding, alleen of in hele kleine groepjes.  Achteraf een kleine bijdrage voor de stichting wordt  op prijs gesteld.

Toch nog iets anders in gedachten? Bel even. Er is veel mogelijk.

Alle inkomsten worden  gebruikt voor de consumpties, het onderhoud van het natuur park, het tuintheater, het promoten van voorlezen aan volwassenen  Parkeren kan achter het woonhuis.

Reserveren  entree@verteltuin.nl en  06-12679381

Contactgegevens

 

 

 

 

Stichtinggegevens