Aanbod

VOORLEESTHEATER en NATUURPARK

Samen in het overdekte tuintheater of buiten, in de kring bij de waterpartij, luisteren naar speciaal voor de volwassen aanwezigen gekozen verhalen van beroemde schrijvers. Kinderen zijn in ♣ privé voorstellingen welkom. Dan wordt er rekening gehouden met hun leeftijd.  ♦ “Meer-generatie-bijeenkomsten” worden in de zomer 2021 aangeboden.

 

♣  Privé groepsreservering.  Het is een plezierige , verrassende en verrijkende ervaring om een middag of een avond in een groepje  ‘op verhaal’ te komen.  De bijdrage van € 17,50 per persoon wordt gebruikt voor het onderhoud van het natuurpark en het theater, het promoten van voorlezen voor volwassenen en natuurlijk voor de heerlijke theetafel in de pauze en de veilige wandeling over de grassige paden. Parkeren achter het woonhuis. Vanaf nacht van de nacht in oktober t/m eind december staan er 2 oliekachels en wordt de thee vervangen door gloeiwijn (ook alcoholvrij) met winterse lekkernijen. Voor de verwarming wordt € 2,00 extra berekend. ♣

Gratis voorleesuurtje op de eerste zondag van de maand   aanvang  14.00 uur  Na afloop een kopje koffie/thee. Gratis themabijeenkomsten zie de agenda. Vrijwillige bijdrage voor het kunnen promoten van voorlezen voor alle leeftijden, vooral volwassenen, en het veilig, schoon en gezond houden van het natuurpark.

 Gratis wandelen. Een kopje koffie/thee ( €2.00 p.p.) na afloop mogelijk. Vrijwillige bijdrage voor het kunnen promoten van voorlezen voor alle leeftijden, vooral volwassenen, en het veilig, schoon en gezond houden van het natuurpark.

Gratis wandelen met een verhaal. Een kopje koffie/thee ( €2.00 p.p.) na afloop is mogelijk. Vrijwillige bijdrage voor het kunnen promoten van voorlezen voor alle leeftijden, vooral volwassenen, en het veilig, schoon en gezond houden van het natuurpark.

Reserveren  entree@verteltuin.nl en  06-1267938

♣ Na privé reservering ontvangt U een bevestiging  via de mail met datum, uur, aantal bezoekers en  betalingsgegevens.

Contactgegevens

Stichtinggegevens

Graag tot ziens!