Ga naar de inhoud

Nieuwsbrief over het 15 jaar VertelTuin feest

Dag allen,

Dit is de aankondiging van een feest. We vieren op zondag 4 juni vanaf 11.00 uur 15 jaar Voorlezen voor volwassenen in De VertelTuin met een gratis verhalenwandeling
In de bijlage staat het persbericht met alle informatie.

Voor diegenen die hier ooit waren wat extra weetjes waarom het leuk is om nog eens te komen kijken, wandelen en verhalen voor te lezen.

*Veel bomen zijn boven mijn hoofd gegroeid. Waar ze omwaaiden liggen de wortels nog. Er zijn nieuwe stekken geplant en het blijft altijd spannend of die aanslaan.
*De waterpartij was eerst een vijver met een waterpomp, zonder pomp werd het een bijna steeds droge poel. Toen kwam er een sloot naar de sloot rondom en werd het een natte poel. Door deze uitgraving kwam er ook weer een extra dijkje rond de cirkel.. Dit voorjaar kwam een loopbrug over die nieuwe sloot.
*Er zijn nieuwe spannende paden gemaaid. Sommige paden worden niet meer gemaaid en die zijn al bijna onzichtbaar.
*Na verschillende bezoeken van honden, een vos en een buizerd lopen er geen vrije kippen meer rond. Er zal dus geen haan meer voor de ingang van het theater het voorlezen onmogelijk maken door zijn gekraai. Dat is wel jammer. Er woont wel een haas en soms komt een fazant op visite. Heel veel vogels, egels en mollen.
* Het TuinTheater is iets anders ingedeeld. Er staan nu 12 stoelen. De voorstellingen moesten in mijn beleving nog kleinschaliger zijn.

Tot ziens en het is echt waar: ”Een voorstelling is het fijnste om hier te beleven en misschien nog eens te beleven.”