Ga naar de inhoud

De Stichting


‘Stichting De VertelTuin’ mag zich ook ‘Theater De VertelTuin’ noemen’. Het is een culturele stichting met Anbi status. RSIN/fiscaal (identificatie)nummer 854035758

Het doel van de stichting is het promoten van voorlezen voor alle leeftijden, met een nadruk op volwassenen, bij voorkeur in een inspirerende, rustige natuurrijke omgeving.

Het promoten bestaat uit het aanbieden van open en besloten, gratis en betaalde voorstellingen in het theater in de tuin achter  het woonhuis aan de Hemmerbuurt 103 in Hem. Het promoten van deze voorstellingen door middel van het deelnemen aan de Kunst en Cultuurmarkt in Hoorn, het aanbieden van voorstellingen aan groepen. De voorstellingen worden verzorgd door Marijcke Faas.

Alle inkomsten worden  gebruikt voor de consumpties, het onderhoud van het natuur park, het theater, de kachels en kaarsen in de herfst/winter en het promoten van voorlezen aan volwassenen.

Het bestuur bestaat uit vrijwilligers Ageeth Bakker, Annie van Vlimmeren, Joke van der Meij  en Marijcke Faas. De vrijwilligers ontvangen geen geld voor hun werkzaamheden.

We vergaderen ieder voorjaar om  terug te kijken en vooruit te zien.

Vriend worden? Je kunt vriend van De VertelTuin worden door een overboeking te maken op de rekening van de stichting o.v.v. Vriend. Doordat de stichting de Anbistatus heeft kun je dit bedrag ook aftrekken van de belasting. ( dit is wel minimaal 5 jaar en afhankelijk van de hoogte en het inkomen)

Het rekeningnummer is NL98 RABO 0183 6707 01 t.n.v. stichting de verteltuin. Iedere gift is welkom.

Voor een financieel jaarverslag zie Boekhouding

Er worden door de organisatie in De VertelTuin alleen foto’s gemaakt waarvoor vooraf toestemming is gegeven om te publiceren en/of die ons toegestuurd zijn om te kunnen publiceren voor het promoten.