De Stichting

‘Stichting De VertelTuin’ mag zich ook ‘Theater De VertelTuin’ noemen’. Het is een culturele stichting met Anbi status.

Het doel van de stichting is het promoten van voorlezen voor alle leeftijden, met een nadruk op volwassenen, het liefst in een inspirerende, rustige natuurrijke omgeving.

Het promoten bestaat uit het aanbieden van open en besloten voorstellingen in het theater in de tuin achterĀ  het woonhuis aan de Hemmerbuurt 103 in Hem. Het promoten van deze voorstellingen door middel van het deelnemen aan de Kunst en Cultuurmarkt in Hoorn, het aanbieden van voorstellingen bij gemeenschapsveilingen en andere vrijwilligersgroepen. De voorstellingen worden verzorgd door Marijcke Faas.

Het bestuur bestaat op 4 okt. 2018 voor 2 weken uit Annie van Vlimmeren en Marijcke Faas. Daarna zal het bestuur weer voltallig zijn.

We vergaderen ieder voorjaar om met veel plezier terug te kijken en vooruit te zien.

We zijn nog op zoek naar een voorzitter en een communicatie’deskundige’.

Vriend worden? Je kunt vriend van De VertelTuin worden door een overboeking te maken op de rekening van de stichting o.v.v. Vriend. Doordat de stichting de Anbistatus heeft kun je dit bedrag ook aftrekken van de belasting. ( dit is wel afhankelijk van je inkomen)

Het rekeningnummer is NL98 RABO 0183 6707 01 t.n.v. stichting de verteltuin. Iedere gift is welkom.

Voor een financieel jaarverslag komt nog een link, je kunt er ook via het emailadres naar vragen.

Er worden door de organisatie in De VertelTuin alleen foto’s gemaakt waarvoor vooraf toestemming is gegeven om te publiceren en/of die ons toegestuurd zijn om te kunnen publiceren voor het promoten.